Netelroos Behandeling

Aangezien Netelroos vanzelf over gaat, hoeft u op zich deze huidaandoening niet te behandelen. Maar zoals een ieder die het eens gehad heeft weet, het kan heel erg jeuken en branderig aanvoelen. Dit is natuurlijk uitermate vervelend. Hier kun je bepaalde medicijnen voor gebruiken (zie kopje medicijnen).

Het gebruik van alcohol, aspirine, stress en hitte kunnen de uitslag nog erger maken, vermijd dit dus ook ten tijde van de aandoening. Ga ook niet lopen krabben, zodra je last hebt van de jeuk. Naast het gebruik van medicijnen, kun je ook gewoon een lauwe douche nemen om de jeuk te verminderen.

Medicijnen bij Netelroos

Medicijnen kunnen bij Netelroos slechts de symptomen als jeuk en branderigheid verminderen. Zo is zijn er koelende poeders, lotions en koelzalf om de jeuk te helpen verminderen.
Mocht dit helaas niet genoeg zijn, kun je altijd nog gebruik maken van tabletten zoals antihistaminica, waardoor de jeuk minder wordt. Hiervoor hoef je niet naar de huisarts en kan het zonder recept opgehaald of besteld worden.
Het is nu ook mogelijk om online medicijnen te bestellen tegen Netelroos. Onderstaande drie producten worden gebruikt om de symptomen van Netelroos te verlichten. Als je deze voor 21:00 besteld, op werkdagen, dan kun je de volgende dag al de symptomen bestrijden van Netelroos.

[ VSM Cardiflor Zalf ] – [ VSM Cardiflor Creme ] – [ Reactine Anti Allergie Tabletten ]

Wanneer naar de huisarts

Netelroos gaat normaliter vanzelf weer weg en zal voor weinig problemen zorgen. Echter als je flink hebt lopen krabben aan de plekken en deze plekken zijn ontstoken geraakt, ga dan even bij de huisarts langs, zodat deze je hierbij kan helpen.

Ook wanneer de uitslag zich verspreidt over het gehele lichaam en er delen opgezwollen raken zoals de lippen, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw huisarts voor een behandeling hiervan. Hetzelfde geldt voor het geeval dat de uitslag na een drie tal weken nog aanwezig is.

Reacties

 1. Door Corina op

  Ik ben eraf gekomen. Bij toeval ontdekt dat ik reageer op menthol. Aangezien ik 2x m’n tanden poets, had ik dus altijd galbulten. Mentholvrije tandpasta bestaat gelukkig.

  Beantwoorden

 2. Door op

  Ik heb netelroos over mijn hele lichaam en heel veel jeuk daar woord je gek van moest 14 dagen stoppen met de lipitor 40mg en kreeg desloratadine 5 mg neem ze al 4 dagen in maar nog geen resultaat help!!

  Beantwoorden

 3. Door jacinta op

  Hoi Ted,

  ik neem 10 mg desloratadine , merk: Sandoz, ‘s morgens 1 en ‘s avonds 1 tabletje.
  Kreeg laatst van de apotheek een ander merk, hielp niet, werd er erg ziek van.
  Hoop dat je snel iets vindt wat werkt!

  Beantwoorden

 4. Door Hans op

  Vandaag ben ik naar de huisarts geweest omdat ik over mijn hele lichaam last heb van netelroos.
  Hij heeft mij twee medicijnen voorgeschreven: tavegil, 2x daags in te nemen en prednosolon, 1xdaags. Resultaten zijn na een halve dag al duidelijk zichtbaar.
  Heb enkele jaren geleden ook een heftige aanval gehad en ook toen hielpen anti-histamine tabletten goed ( maar dan wel in een hoge dosering)

  Beantwoorden

 5. Door franssen op

  reactie staat er al ik ben al maanden aan het proberen om mij af te melden maar dat lukt niet misschien lukt het nu wel b franssen graag een antwoord van u ????

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to top ▴